Winter Wonders gokautomaat

Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van het skiën en alle andere sneeuwpret is het online gokspel met de naam Winter Wonders een echte aanrader. Het gokspel is op de markt gebracht door software-ontwikkelaar Dopamine en net zoals alle andere door hun geproduceerde online gokkasten een daverend succes. Het wordt inmiddels bij verschillende online casino’s gratis aangeboden. Doe ook mee en speel nu!

Ga op ontdekkingsreis in het mysterieuze bos waar je feeën tegenkomt die je om hulp vragen bij het vinden van de verborgen schatten. Een uniek en verslavend spel dat al heel veel vaste spelers in zijn greep heeft en voor urenlang speelplezier zorgt. Maak zelf kennis met de fantastische personages die in het mysterieuze bos wonen. Met behulp van magie en een beetje geluk vind je de in het betoverende bos verborgen beloningen die je toegang geven tot het volgende level.

Een magische wereld

Zoals meestal het geval is bij de online gokspellen van Dopamine is Winter Wonders van een superieure grafische kwaliteit die de spelers meesleept in de wondere wereld van het spel. De achtergrond toont een besneeuwd landschap met veel verschillende en prachtige uitgewerkte details en geanimeerde functies die ondersteund worden door de meeslepende achtergrondmuziek. De rollen die allen voorzien zijn van winterpret-tekens zijn zwaar versierd en schitteren in het roze en blauwe licht. Over het geheel genomen is Winter Wonders een intrigerend spel wat veel spelers zal aantrekken. De bedieningsknoppen zijn discreet en laten het grootste gedeelte van het scherm leeg voor het weergeven van andere praktische informatie. Er kunnen free spins Winter Wonder als je kijkt gratisspins.org is een pagina met free spins geen storting.

De regels van het spel

De spelregels van Winter Wonders zijn redelijk simpel en eenvoudig te begrijpen. Het enige wat u als speler hoeft te doen is de bedieningsknoppen leren te gebruiken en het spel kan beginnen. De online gokkast kent 5 verschillende rollen en 40 winlijnen. Dit betekent dat je iedere keer weer op iedere rol apart kunt gokken. Wanneer je er in slaagt om 2 of meer dezelfde afbeeldingen te draaien heb je een prijs gewonnen. Met de toetsen – en + kan je je weddenschap vastzetten. Het is puur een geluksspel, gemaakt voor iedereen die van wintersport en skiën houdt. De prijs is afhankelijk van welke weddenschap je hebt afgesloten en hoeveel speelgeld je hebt ingezet. Hoe meer je hebt ingezet, des te groter zal de beloning bij winst zijn. Er is ook een mogelijkheid om automatisch te spelen. De software zorgt er dan voor dat de meest waarschijnlijke weddenschappen worden afgesloten naar mate de rollen draaien, net zolang tot de automatische speelmodus weer door de speler wordt uitgeschakeld.

Meer dan je op het eerste gezicht zal verwachten

Winter Wonders mag misschien overkomen als een vrij klassieke, simpele gokkast, maar toch zijn er heel veel extra’s te vinden in de vorm van speciale functies die steeds weer voor een nieuw verrassend speleffect zorgen. Het symbool van de fee fungeert bijvoorbeeld als wild card of joker en kan alle verschillende symbolen vervangen om zo een winnende combinatie te vormen. De fee kan zich ook uitbreiden over alle rollen, wat een gegarandeerde grote prijs oplevert. Ook kan de verschijning van dit gevleugelde schepseltje op de rollen verschillende willekeurige bonussen opleveren. Hierdoor blijft het spel boeien waardoor de speler steeds opnieuw de knoppen blijft indrukken. Kans maken om echt geld te winnen terwijl je lekker weg kunt dromen over skiën in Kirchberg.